7/05/2009

Kissanpojat ovat varattavissa

Kissanpojat ovat kasvaneet sellaista vauhtia, että pian ne lähtevät pesästä. Kaikki ovat tottuneet ihmisten käsittelyyn ja läheisyyteen, koiriin ja kohta myös lapsiin. Pennut luovutetaan eläinlääkärin tarkastamina kasvatus-, näyttely ja lemmikkiuralle. Luovutus on elokuun puolenvälin jälkeen. Varaukset ovat tervetulleita ja pentuja saa tulla moikkaamaan.

5 kommentarer:

Satu sa...

Voi miten suloisia ja hauskoja videoita :-) Onko jo miten varmaa veikkausta karvanpituuksista, ainakin toinen tytöistä on ihan ilmiselvä pitkäkarva?

FIN*F3 cattery sa...

moi,


Nokinenä suklaanaamio Daisy ja tumma mustatiikeriraita Anoya ovat pitkäkarvoja.

Yohji on lyhytkarva punanaamio.

Sen sijaan punanaamio raitahäntä Tempestad ja Tiikeriraidallinen Lindsay ovat niiden väliltä. Kai pitkäkarvoja, mutta pitkäkarvoitus on harvassa. Sekä että karvoitus? ; )

Satu sa...

Hmm. Jos karvanpituus on siltä väliltä, kyseessä on -valitettavasti- useimmiten lyhytkarva :/ Toivotaan silti parasta. Onko Heidi tai Leena käynyt katsomassa, yleensä toisen pennuista näkee karvanpituuden paremmin kuin omistaan ;)

FIN*F3 cattery sa...

Asiantuntijoita odotetaan kylään ; ).

Karvat ovat mielestäni sekä että karvoja. On pitkiä ja on lyhyitä.

Eli 2 on kauttaaltaan pitkäkarvaisia, 1 kauttaaltaan lyhytkarvainen ja 2 siis näitä sekä että karvaisia.

Voiko kyseessä olla sekä-että karvaisilla aluskarvoitus ja pintakarvoitus?

Mesiksellä ei ole aluskarvoja.

Satu sa...

Eipä kyllä pitäisi pitkäkarvoillakaan aluskarvaa olla. Suurin ero on turkin laadussa: pitkäkarvoilla turkki on silkkisempi, lyhytkarvoilla hieman karkeampi.